U vult een vragenlijst van Metas in. Wat gebeurt er met uw gegevens?

Wat doen wij met de gegevens die u invult in Metas? U leest het hier.

U vult een vragenlijst van Metas in. Wat gebeurt er met uw gegevens?

Wat doen wij met de gegevens die u invult in Metas? U leest het hier.

U gaat een vragenlijst invullen van Metas. Misschien wilt u graag weten wat Metas doet met de antwoorden die u geeft. Hieronder vertellen wij u hoe wij omgaan met uw privacy.

Waarvoor is de vragenlijst?

U vult de vragenlijst in voor uw consulent werk en inkomen. Of iemand anders die u helpt met uw uitkering of het vinden van werk. De antwoorden die u geeft, gaan jullie samen bespreken.

Waarom krijgt u een vragenlijst van Metas?

Metas heeft een vragenlijst gemaakt speciaal voor mensen die op zoek zijn naar werk en een bijstandsuitkering ontvangen. De persoon die u hiermee helpt, wil graag dat u onze vragenlijst maakt. Wij geven uw antwoorden aan deze persoon. Verder doen wij niets met uw antwoorden.

Wie kunnen uw antwoorden zien?

Alleen de persoon die u helpt, kan zien wie welke antwoorden geeft. Metas kan dit niet. Wij zien uw antwoorden, maar weten niet wie u bent.

Wat doen wij als wij uw gegevens toch zien?

Er is een heel kleine kans dat wij toch zien wie u bent. Daarom gaan wij uiterst zorgvuldig met uw gegevens om. Zo houden wij ons volledig aan de privacywetgeving.

Hoe maken wij de vragenlijst?

Metas doet onderzoek om te bepalen welke vragen in de vragenlijst moeten en welke eruit kunnen. Er staan alleen vragen in de vragenlijst die belangrijk zijn voor u en de persoon die u helpt. Alle antwoorden die u geeft, heeft de persoon die u helpt dus echt nodig.

Heeft u vragen?

Vragen over uw privacy kunt u stellen aan de persoon die u helpt bij het vinden van werk. Of bij de organisatie waar deze persoon werkt. Want alleen zij weten wie u bent en welke antwoorden bij u horen. Heeft u toch een vraag voor Metas? Stuur dan een mail naar informatie@metas-scan.nl