Trainingen

Om goed met Metas te kunnen werken is het belangrijk om Metas goed te leren kennen en interpreteren. Een training om deze technieken goed te beheersen is belangrijk

Trainingen

Om goed met Metas te kunnen werken is het belangrijk om Metas goed te leren kennen en interpreteren. Een training om deze technieken goed te beheersen is belangrijk

Om goed met Metas te kunnen werken is het belangrijk om Metas goed te leren gebruiken en interpreteren. In één dag kunnen professionals de basis leren om met Metas te kunnen werken.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om als professional goed te kunnen werken met actieve benaderingen. Deze vaardigheid wordt aangeleerd in de driedaagse training van Metas “Sturen op Zelfsturing met behulp van Metas”.

Basisinstructie Metas (1 dag)

Tijdens deze instructie leren medewerkers van uw organisatie hoe zij Metas moeten gebruiken en hoe zij de uitkomsten van de rapportage moeten interpreteren. In deze basisinstructie wordt een korte toelichting gegeven over hoe medewerkers het beste in gesprek kunnen gaan met hun cliënten over de resultaten.

Deze instructie is geschikt voor max. 14 personen. De kosten zijn € 1.250 (excl. Btw).

“Met activerende gespreksvoering kan het gedrag van de cliënt al bij het eerste gesprek beïnvloed worden.”

Training “Sturen op Zelfsturing met Metas” (3 dagen)

In deze driedaagse training wordt allereerst de basisinstructie voor het werken met Metas gegeven. Daarnaast leren medewerkers het screeningsgesprek op basis van Metas te voeren aan de hand van motiverende gesprekstechnieken. Het derde thema dat tijdens deze driedaagse training wordt behandeld is oplossingsgericht werken. Door te oefenen met voorbeelden uit het persoonlijk leven van de professionals (realplay) en door te oefenen met voorbeelden uit de praktijk van de professionals (roleplay) oefenen de professionals de gesprekstechnieken en de effecten daarvan.

De kosten voor deze driedaagse training zijn € 7.200 (excl. Btw). Twee ervaren trainers verzorgen de training.

Heeft u interesse in een instructie of training? Of vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!